Hemåt!


Eddies team, med släktingar och sköterskor.

Det finns inte ord för att beskriva känslan just nu! Vi har fått schemat för sköterskorna och det vi trodde skulle bli hemgång 2 av 3 nätter visar sig bli betydligt mer… Och med start redan nästa vecka!

Båda assistenterna som vi anställt nu har gått med på att jobba heltid natt och det innebär att vi kommer att vara hemma hela tiden förutom varannan helg. För mig som bott på sjukhus i exakt 90 dagar är det här som ljuv, söt musik. Bara tanken på att få sova i min egen säng gör att jag vill gråta av lycka.

Lite hastigt och lustigt har vi dessutom fått en inhoppare som kommer att ta var fjärde helg från och med augusti. Det är en läkarstudent som verkar vara stabil och snabb att lära. Förhoppningsvis kan han också hoppa in vid sjukdom.

Idag hade vi sista utbildningsdagen för assistenterna. Annika, som är utbildningsansvarig sköterska, höll i teorimomentet i inskolningen. Av henne fick assistenterna lära sig hjärt- och lungräddning för trackbarn, åtgärder vid slempropp och anatomi och fysiologi. Jens gick igenom nackbandsbyte på docka och jag tog genomgången av akutväskan och sugarna.

Eddies morfar med sambo och farmor var också med. Det känns bra att även våra närstående är med och lär sig hantera tracken. Vi är så tacksamma för att vi har så många närstående som backar upp oss och hjälper till. Det är inte alla som har sån tur ❤️

Annonser

2 thoughts on “Hemåt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s