Ny tid – ny track och teckenspråk


(OBS! Äckelvarning)

Idag var det dags för kanylbyte igen. Vi börjar få rutin på det här nu, jag och jens varvar, men det är ändå obehagligt att se honom kippa efter andan när man tar ut kanylen innan den nya sätts in. Nu när han har varit så förkyld kom det dessutom upp stora mängder tjockt, gult slem genom stomat, som en liten slajmvulkan! Daidalos hade varit stolt. 

I övrigt går dagarna som vanligt. Skolan har börjat så vi har några timmar ensamma varje dag, jag, Jens och Eddie. Det är fantastiskt och ger oss lite välbehövlig tid för återhämtning. 

Förhoppningsvis ska vi också få våra dagtidsassistenter snart, så att vi kan följa Rocky på handboll eller gå på badhuset med hela familjen. Vi har beviljat 10 timmar assistans dagtid i veckan, men kommunen har ännu inte lyckats rekrytera tillräckligt med personal. Det är några på gång, vi lade ut en efterlysning på Facebook och fick massor med svar. Flera som är intresserade är också väldigt erfarna. Vad finns det för anledning att lägga ut annonser på arbetsförmedlingen när det fungerar mycket bättre via sociala medier? 👏👏👏

Hösten är ju ändå the shit. Skolstart, nystart, omstart… Tyvärr såg inte Eddies stämband ett dugg bättre ut på fiberskopin. Talventil är också uteslutet, stämbanden visar minimal rörlighet och en talventil skulle kräva alltför stort utandningstryck för att bli behagligt. Så det är bara att börja öva teckenspråk. 

Kolla här för fantastisk teckenspråksdatabas!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s