Trachin’ it – nya armband till stöd för Eddie!

Vi är verkligen helt överväldigade av det stöd och hjälp som vi fått sedan Eddie föddes och kanske speciellt sedan vi fått avslag på vab-ansökan. För alla som oroat sig så kan jag meddela att vi hankar oss fram hjälpligt tack vare släkt och vänner. Ni vet vilka ni är och vi är så tacksamma för er 🙏

Nu har också kommunen fått ändan ut vagnen och beviljat oss extra hjälp. Vi hat fått avlösning för hämtning och lämning av barnen en halvtimme per dag, och från årsskiftet får vi 20 timmar assistans i veckan, för att en av oss ska få börja jobba halvtid. Vi får också behålla den arvoderade anhörigvården. Sammantaget låter det som en potentiellt hållbar lösning för oss!

När vi kom hem från sjukhuset idag, efter eddies två ljumskbråcksoperationer, väntade dessutom en riktigt fin överraskning. Eddies bonus-farmor har knåpat ihop jättefina awareness-armband som vi säljer till den som vill visa sitt stöd för Eddie i synnerhet och för personer med track i allmänhet. Färgerna, lila och svart, är internationellt erkända som trackfärger, ungefär som rosa bandet symboliserar bröstcancer.

Maila Moafrygell@gmail.com om du vill köpa!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s